BİRLİK BAŞKANIMIZA TALEPLERİMİZİ İLETTİK

Wednesday, 21.10.2020

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Meclis Başkanı Nurgül Candan, Meclis Üyeleri Ali Özenoğlu, Erhan Demir ve Meslek Komitesi Üyesi Ayşe Nurdan Aras, Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla 20 Ekim 2020 tarihinde video konferans ortamında düzenlenen Muğla İli ve İlçeleri Oda ve Borsaları Ortak Komite Toplantısı'nda katıldı. Başkan Ayhan, konuşma yaparak turizm sektörünü ve üye işletmelerimizin taleplerini anlattı.
Pandemi sebebiyle sürekli gündeme getirdiğimiz turizm sektörünün aldığı darbeyi tekrar dile getiren Başkan Ayhan, özellikle işletmelerimizin finansal refahını oluşturacak sektörel desteklerin acilen hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti. İşletmecilerimizin kış aylarında yaşayacağı ekonomik sıkıntılara da değinen Ayhan, üye işletmelerimizin beklentilerini iletti ve çözüm önerilerimizi aktardı.

Meslek Komitesi Ü;yesi Ayşe Nurdan Aras konaklama sektörü, Meclis Üyesi Ali Özenoğlu gıda sektörü, Murat Erhan Demir ise denizcilik sektörü hakkında bir konuşma yaptılar. İşletmelerimizin ihtiyaçları ve taleplerini dile getirdiğimiz toplantıda, birlik başkanımızdan hükümet yetkililerine iletileceğinin sözünü aldık.