ONLINE EXPORT AKADEMİ PROGRAMI

Tuesday, 03.11.2020

T.C. Ticaret Bakanlığınca, ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içerisinde  “Export Akademi – Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı ” oluşturulmuştur.

Bu çerçevede, 5 Kasım Perşembe günü saat: 09.30’da T.C. Ticaret Bakanlığı ile birlikte Online Export Akademi, Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı düzenlenecektir.

Export Akademi, ihracat yapmayı hedefleyen tüm girişimcilere ve ihracat yapmış ancak yeni pazarlara açılmak isteyen işletmecilere; uluslararası sanal pazarlarda satış yöntemleri, online ödeme yöntemleri, lojistik çözümler, dijital pazarlama ve gümrük mevzuatı dahil birçok alanda eğitim vererek, onları ihracata yönlendirmeyi ve yeni pazarlara ulaşabilmelerine destek olmayı hedeflemektedir.

Program ücretsiz olup, katma değerli e-ihracatın önünü açmak için girişimci ve ihracat potansiyeli olan herkes bu programa katılabilir.

Katılmak için Zoom programını indirmek gerekli olup, program ajandası ektedir. Aşağıdaki linkten kayıt olanlara katılmaları için gerekli Zoom bağlantısı ayrıca gönderilecektir.

Kayıt için : https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_x6v2AmhcTIaR-rRxEAMSHw