QNBFİNANSBANK İLE TİCARİ KREDİ PROTOKOLÜ DETAYLARI

Monday, 19.04.2021

Değerli Üyemiz;

Odamızın üyelerine sunduğu hizmetler kapsamında QNB Finansbank A.Ş. ile aramızda imzalanan protokol gereğince siz değerli üyelerimize özel, QNB Finansbank A.Ş’ ne yaptığınız başvuru sonrası kredi notunuz dahilinde aylık %1.50’den başlayan faiz oranları, %1.10 kredi kullandırım ücreti ve Rahat pakette yeni müşterilere özel %25’e varan indirimler ile hazırlanacak teklifler için 0252 4138101 numaralı telefondan QNBFinansbank Marmaris şubesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Odamız üyeleri aşağıda yer alan Rahat Paket seçeneklerinden %25'e varan indirim avantajıyla faydalanabilecektir.

Çek Defteri ve Çek Düzenleme Ücreti (değerli kağıt bedeli hariç)

Çek Tahsilatı Ücreti

Çek Belgelendirme ve Düzeltme İşlemleri Ücreti

Çek İade Ücreti