YUNANİSTAN BAŞKONSOLOSU ODAMIZ'I ZİYARET ETTİ

Monday, 13.09.2021
Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Despina Balkiza’yı ağırladı. Türkiye ve Yunanistan arasındaki ticari faaliyetlerin görüşüldüğü ziyarette Başkan Ayhan, Marmaris ve Rodos arasında uzun yıllardır yürütülen ekonomik ilişkiler hakkında bilgi verirken Yunanistan ile ikili işbirliklerinin iki ülkenin hem coğrafi hem de kültürel yakınlığı sebebiyle çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Ayrıca, her iki ülkede de yaşanan yangın felaketlerinin ardından adalar arası feribot seferlerinin bir an önce başlamasının ekonomik canlanma için mühim olduğunu da sözlerine ekledi. Görüşme sırasında Başkan Ayhan ve Başkonsolos Balkiza, Türkiye ve Yunanistan arasında bulunan ticari iş birliklerini ve geliştirilebilir ekonomik alanları da istişare etti.

Başkonsolos Balkiza, Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Yunanistan vize ofisini de ziyaret etti.