MARMARİS, TRAVEL TURKEY İZMİR'E DAMGA VURDU

Monday, 06.12.2021

Türkiye ve dünya turizmini İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı bugün 15’inci kez kapılarını açtı.

Marmaris Ticaret Odası olarak, Marmaris Belediyesi ev sahipliğinde açılan Marmaris standında yerimizi aldık. Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İbrahim Tekin ve Onur Tokmak, Meclis Üyemiz Cüneyt Ünver ve Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Ergücü’nün katıldığı fuar 3 gün boyunca devam edecek. Fuar süresince Marmaris’le ilgili soruları cevapladık, ilçemizi turizm fuarında temsil ettik.

Bir 9 kişi ve iç mekan görseli olabilir
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 15’inci Travel Turkey İzmir-Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir’de açıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı himayesinde, İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Vakfı desteği ile İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık tarafından organize edilen fuar 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcıyı 58 ülkeden gelen ziyaretçilerle bir araya getirdi.

Bir 7 kişi ve iç mekan görseli olabilir