2022 EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI

Thursday, 17.02.2022

“Yetenek Her Yerde” temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir. Her bölgede gerçekleştirilen bu etkinliklerden biri olan  “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” bu yıl 21-22 Mart 2022 tarihlerinde Fuar İzmir’de Ege Üniversitesi tarafından bölgedeki diğer 19 paydaş üniversite ile ortak etkinlik yapmaları konusunda yetkilendirilmiştir.

Etkinlik; Ege Bölgesi’ndeki Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Kavram Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ve mezunlarına yönelik olacaktır.

Öğrenci ve mezunlar etkinliğe geldiklerinde firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş/staj fırsatları,  kariyer imkanları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alabileceklerdir. Ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına ve firmaların İK temsilcileriyle yapılacak mülakatlara katılabilecektir.

KATILIMCILAR:

Ege Bölgesi’ndeki 20 farklı üniversitenin öğrencilerinin/mezunlarının katılımına açık olacak bu organizasyonda;

  • İş fırsatı yakalamak isteyen öğrenciler ve mezunlar

  • Staj imkanı arayan ara sınıf öğrencileri

  • Kariyer hedeflerini farklılaştırmak ve geliştirmek isteyen lisans, lisansüstü öğrencileri ve mezunlar katılım göstereceklerdir.

 FİRMA VE KURUMLAR

Katılımcı firma ve kurumlara Fuar İzmir’de 2 gün boyunca stant açarak Ege bölgesindeki 20 üniversitenin farklı bölümlerinden katılım gösterecek öğrencilere/mezunlara kendilerini tanıtma olanağı verilecektir.

Firma ve kurumlara stantlarında iş ve staj için CV kabullerinin yapılması sağlanacaktır.

Mezun ve son sınıf öğrencilerimizle mülakat yapmak isteyen kurum ve şirketlere mülakat odası tahsis edilecektir.

Fuar tanıtım dosyası ve detaylar için tıklayınız.

https://www.egekariyerfuari.org/