ELEKTRONİK İHALE ZORUNLULUĞU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Thursday, 16.06.2022
Değerli Üyemiz,

TOBB ve Kamu İhale Kurumu işbirliğinde 21 Haziran Salı günü saat 14:00'te "Elektronik İhale Zorunluluğu Bilgilendirme Semineri" düzenlenecektir. Etkinliğe ilişkin davet ekte yer almaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İle Kamu İhale Kurumu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde 1 Ağustos 2022'den itibaren kademeli olarak zorunlu getirilecek elektronik ihale (e-ihale) süreci ve EKAP hakkında bilgi verilecek, e-ihale kayıt, ilan ve ihale komisyonu işlemleri, ihale dokümanı indirme ve e-teklif verme işlemleri, yeterlilik bilgileri tablosu işlemleri, e-teklif değerlendirme, yasaklılık teyidi ve ihale komisyonu kararı işlemleri anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Dosya Adı İndir

DAVET