Rusya Federasyon 13. Dönem Karma Ekonomi Komisyonu

Thursday, 09.10.2014

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan 01.10.2014 tarihli ve 18672 sayılı yazıda;  Türk-Rus hükümetler arası Karma Ekonomik Komisypnu (KEK) 13. Dönem toplantısının 2014 yılı Kasım ayının 2. Haftasında Rusya’da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Söz konusu toplantıda kullanılmak üzere, birliğimizden RF ile ikili ilişkilerde karşılaşılan sorun ve çözüm önerileri ile kaydedilen güncel gelişmeleri içeren bilgi notu talep edilmektedir.

Konu ile ilgili üyelerimizin, anılan ülke ile ticari ve ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, sorunlar ve iş birliği önerilerinizin görüşlerinizle birlikte Ekonomi Bakanlığımıza iletilmek üzere 21 Ekim 2014 Salı mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine e-posta yoluyla  kaan.gaffaroğlu@tobb.org.tr adresine iletmenizi rica ederiz.

Marmaris Ticaret Odası