MARMARİS BAL EVİ 1. GASTRONOMİ VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ HABERİ TRTHABERDE...

Thursday, 07.05.2015

5 Mayıs  2015 Salı  günü TRTHaber, MARMARİS BAL EVİ 1. GASTRONOMİ VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ hakkında Marmaris’ten canlı yayın yaptılar.  Canlı yayın da Hasal EREL’İN Konukları MTO Yönetim kurulu başkanı Mehmet Baysal , GEMAD Başkanı Yaşar Bayar ve Efe gösterisini yapan Yaşar Karaaslan katıldı.

 

Mehmet Baysal; turizmin sürdürebilirliğini, değerlerimizi, kültürel öğelerimizi kaybetmeden sağlamaktır. Marmaris olarak bizler de, hem ekonomik faaliyetlerimizde, hem tanıtım stratejilerimizde, hem de şehrin mimari görünümünde değişim politikaları belirlemeli; Marmaris’in kültürel ve mistik özelliklerini içeren markalaşma stratejilerini el birliği ile uygulamalıyız.

İşte geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız ve önümüzdeki yıllarda iki gün süreyle gerçekleştirmeyi planladığımız Gastronomi ve Kültür Şenliğimizin esas amacı da budur. Marmaris’i kaybetmeden turizmimizin sürdürülebilirliğini, değerlerimizi ön plana çıkararak sağlamak, hep birlikte Bahara Merhaba demek için 5 Mayıs 2015 tarihinde Gastronomi ve Kültür Şenliğini organize ettik dedi.

GEMAD Başkanı Bayar; yöresel yemeklerimizi tanıtarak bilgiler verdi. Yaşar Karaaslan’da muhteşem efe gösterisi ile final yaptı.