Stres Yönetimi Eğitimi

Monday, 19.10.2015

İzgören Akademi eğitmenlerinden Oytun YUMŞAK tarafından verilen odamız personeline yönelik olarak gerçekleştirilen  "Stres Yönetimi Eğitimi" odamız toplantı salonunda gerçekleşti.

Stres insanların hastalanmasına, özel yaşamda mutsuzluk, sosyal yaşamda gerginlik ve iş hayatında ise verimlilik azalışlarına neden olan bir olgudur. Bu nedenle herkesin stres üzerinde özenle durması gerekli.

Bu eğitim ile; iş ve özel hayatımızda karşılaştığımız stresin etkisini tanımlamak ve stresin olumsuz etkilerini kontrol altında tutmaya yardımcı olacak teknikler ve alıştırmalar sunmaktır. Bu eğitimle birlikte katılımcılar; Stresi tanımlayabilecek ve stres sinyallerini farkedebilecek, Yaşamlarındaki stresi kontrol altına alabilmek için kapsamlı bilgi sahibi olacak, kişisel potansiyellerini kavrayacak, stresle baş edebilmek için gerekli kısa ve uzun vadeli yöntemler ve hemen uygulayabilecekleri becerileri kazanacaklardır.