İLETİŞİMİN BEŞ ANAHTARI EĞİTİMİNİ

Wednesday, 11.11.2015

Marmaris Ticaret Odası, personeli, Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine yönelik 2 gün süren İletişimin Beş Anahtarı eğitimini 7-8 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirdi. İzgören Akademi uzmanlarından Ece Üvey tarafından verilen eğitimde algı yönetimi, iletişim özellikleri ve sorunları, etkin dinleme, empati kurma, sözlü ve sözsüz iletişim, aynalama gibi iletişim yöntemleri üzerinde durulmuştur.

Bir işin yönetiminde, bir kurumun etkili çalışmasında ve günlük hayatımızda en önemli yere sahip iletişim, doğru kurulduğunda birey ve kurumların gelişmesine katkı sağlar. Uygulamalı alıştırmaların da yapıldığı eğitim katılımcılar tarafından çok beğenildi.

Marmaris Ticaret Odası üyelerinde daha iyi, kaliteli ve etkili hizmet sunabilmek için özellikle çalışanları için eğitimlere önem vermektedir. 2016 yılı için farklı bir perspektifte eğitimlerini planlayan Odamızın, web sayfası ve sosyal medya hesaplarında duyuruları takip ediniz.