2016 EMITT (20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı)

Tuesday, 09.02.2016

Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT; 28 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde turizm sektörünü aynı platformda bir araya getirdi. Fuarda; ülke pavilyonları, Türkiye’nin tatil destinasyonları, kış ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turizm merkezleri, tur operatörleri, acenteler ve oteller katılımcı olarak yer alarak ve fuar ziyaretçilerine birbirinden renkli tatil destinasyonlarını tanıttılar.

GEKA Standında yer alan Marmaris Ticaret Odası;  Marmaris Kaymakamımız Celalettin Yüksel MTO Başkanımız Mehmet Baysal, Yönetim Kurulu üyemiz Fatih Kaplan, Genel Sekreterimiz Taşkın Baykara,  Emitt 2016 fuarının ilk gününde 

Marmaris Ticaret Odası olarak bölgemiz tanıtımı amacıyla yer aldığımız standımızda ziyaretçilerle birebir görüşerek hem bilgilendirme yaptılar hem de daha iyi bir ic turizm icin fikir alış verişinde bulundular.

İlk mavi tur yolculuğunun yapıldığı ve yolcuları arasında Yaşar Kemal'in Cevat Şakir'in Azra Erhat'in Sebahattin Eyüboģlu'nun da bulunduğu HÜRRİYET teknesi 2016 Emitt fuarında stantımızda ziyaretcilerle bulustu. Tanitim brosurleri ile bilgi verilen Hürriyet Teknesine ilgi büyüktü.

 

Sayın Muğla Valimiz Amir Çiçek ve bir çok turizmci standımızı ziyaret etti. Marmaris Ticaret Odası olarak Marmaris’in turizm potansiyelini en üst seviyede harekete geçirme hedefimiz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalara devam edeceğiz.