Odamızda Girişimcilik Eğitimi Başlamıştır.

Thursday, 11.02.2016

Marmaris Ticaret Odası desteği ile Kosgeb Eğitmeni Enis Erdal tarafından verilen 72 saat uygulamalı "Girişimcilik Eğitimi" ücretsiz olarak odamızda başlamıştır. Başarıyla tamamlayan kursiyerlere Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikası verilecektir.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile verilmektedir. Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedeflenir.

Uygulama Girişimcilik Eğitiminin başarıyla tamamlanmasından sonra şahıslar işletmenin açılışı yapılarak KOSGEB'e başvuruda bulunulabilir. KOSGEB'in başvuruyu uygun bulması halinde destekleme işlemi yapılmaktadır.