Emniyet Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

Monday, 11.04.2016

Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Meclis Başkanı Ali Kansu ve Genel Sekreteri Taşkın Baykara, Emniyet Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında bu sabah Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törene katıldı. Odamız heyeti, törenin ardından Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım'la birlikte Çarşı Polis Merkezi'nde giderek, burada görev yapan emniyet mensuplarının Polis Haftası'nı kutlayıp, yanlarında götürdükleri bir tepsi baklavayı hediye etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Baysal, Türk Polisinin toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hakimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi adına çok önemli bir görevi başarıyla yerine getirdiğini belirterek, "Halkımızın huzur ve güveni için vefakarca çalışan polislerimizin haftalarını kutlarız. Bu vesileyle, vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.