Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet BAYSAL’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı

Monday, 29.08.2016

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir kez daha gururla kutlamaktayız. 26 Ağustos 1922’de başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında, zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, işgale uğrayan ülke topraklarımızı geri almamızın ve vatanımızın canımızdan aziz olduğunun tüm dünyaya ilanıdır.

Bu zafer, milletimizin bağımsızlığa olan aşkının ve hiçbir zaman boyunduruk altında yaşamaya tahammül edemeyeceğinin açık göstergesidir. Şehitlerimizin kanlarıyla ve büyük fedakârlıklarla kurulan, bugün tüm dünyanın saygınlığını kazanmış olan modern Türkiye Cumhuriyeti, bütün vatandaşlarıyla bir ve beraberdir. Demokratik, hukuk devletidir. Bu resmi, hiçbir kirli çıkar üzerine yapılan hesaplar bozamaz.

Vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkânların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı sunuyoruz. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun" 

 

Mehmet BAYSAL

Marmaris Ticaret Odası

Yönetim Kurulu Başkanı