ODAMIZ ITB BERLİN 2017 ULUSLARARASI TURİZM FUARINDA

Wednesday, 08.03.2017

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı (ITB), Almanya’nın başkenti Berlin’de 51. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. 184 ülkeden 10 binin üzerinde turizm şirketinin stant kurduğu fuarda Türkiye 132 firma ile temsil ediliyor. Meclis Başkanımız Ali Kansu ve Genel Sekreter Yrd. Mehmet Ergücü  odamızı ve Marmaris’i temsilen Turizm Bakanlığı standında yer aldı. Odamız fuara katılan üyelerimize görüşme ve toplantılarını gerçekleştirmeleri adına destek sağlamakla beraber bölgemiz tanıtımı konusunda da üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye gayret göstermektedir.

Türk standının açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, açılışın ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Türk stantlarını ve Marmaris Ticaret Odası standını ziyaret ederek katılımcılara başarılar diledi.