MTO BOSNA HERSEK HEYETİNİ AĞIRLADI

Wednesday, 03.05.2017

Marmaris Ticaret Odasi ile Bosna Hersek Federasyonu Esnaf Odası, Zenicko Dobojskog Bölgesi Esnaf Odası ve Merkez Bosna Esnaf Odası arasında İş Birliği Protokolü imzalandı.

Bosna Hersek’ten Marmaris'e gelen heyet, Odamizi ziyaret etti. 28 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette heyette, Merkez Bosna Ekonomi ve Tarım Bakanı Sedzad Milanovic, Turizm Bakan Yardımcısı Osman Buzzam, Bosna Hersek Federasyonu Esnaf Odası Başkanı Mensur Bektic, Zenicko Dobojskog Bölgesi Esnaf Odası Başkanı Ahmet Alic, Merkez Bosna Esnaf Odası Başkanı Sefir Gasal, Kosova Prizren Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Levent Buş, Kosova Parlementosu Milletvekili Fikrim Damka bulunan isimler arasında yer aldı. Heyeti Odamiz adına Meclis Başkan Vekili Nurgul Karahitay, Yönetim Kurulu Başkani Mehmet Baysal başta olmak üzere Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ağırladı.

Toplantının ardindan Marmaris Kaymakamligi, Marmaris Belediye Baskanligi, Marmaris Kale Muzesi ve Kapurcuk Kültür Ve Gastronomi Evi ziyaret edildi. Heyet Marmaris'e duydugu hayranligi dile getirdi. Ekonomik ve turizm is baglantilari kurulmasi hususunda fikir birligine varildi.