Ramazan Bayramımız kutlu olsun

Friday, 23.06.2017

Marmaris Ticaret Odası  (MTO)Başkanı Mehmet Baysal, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; bayram sevincinin yüreklerde kalıcı olmasını dileyerek, “Bu sevinci en güzel yaşayanlar; gönül kazanan, yardımlaşan ve kardeşçe birbirine sarılanlardır. Bayramın bütün inananlara huzur, refah ve güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

(MTO)Başkanı M. Baysal; Hoşgörü, sevgi, kardeşlik ve insan onuruna yakışan ne kadar güzel duygu varsa hepsinin en yoğun bir şekilde yüreklere dolduğu özel günler dilerim. Bayramlarda yaşanan güzellikleri her gün hep birlikte yaşayabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Allah;  hepimizin kalbindekini ve samimiyetle istediğini hayırları kısmet etsin.

Marmaris Ticaret Odası adına, Ramazan Bayramının bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız kutlu olsun”