Marmaris’te Mehmet BAYSAL Güven Tazeledi.

Monday, 09.04.2018

Marmaris Ticaret Odası’nda 2009 seçimlerinde göreve gelen ve 3. dönem başkanlık yapacak olan Mehmet BAYSAL, 07 Nisan 2018 seçimlerinde üyeler tarafından yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Mehmet Baysal; Üyelerimizin yüksek katılımından dolayı kendi adıma ve ekibimiz adına çok teşekkür ederim. Beni ve ekibimi Marmaris için bir umut olarak görmeniz bizim için büyük onurdur. Bundan sonraki süreçte göreve, kaldığımız yerden devam edecek ve yeni dönemde daha geniş katılımlı, üretken, yenilikçi, sonuca ulaşan, kazanan ve Marmaris’in değerlerini, Markasını, daha üst seviyelere taşıyacak bir ticaret odasını birlikte hayata geçireceğiz. Yeni yönetim dönemimizde önceki dönemde tamamladığımız projelerimizi geliştirecek, yarım kalan projelerimizin tamamlayıp, “Marmaris için”  birlikte yeni projeler üreteceğiz.” dedi.