KOSOVA İLE BAŞLATILAN TİCARİ GÖRÜŞMELER “SONUÇ ODAKLI” OLARAK DEVAM EDİYOR.

Monday, 09.07.2018

28 Ekim 2017 de Kosova’nın Prizren şehrinde gerçekleşen “Prizren İş Formu” na katılarak burada iş adamları ve yatırımcılar ile bir araya gelen Marmaris Ticaret Odası heyetinin başlattığı başarılı ikili görüşmelerin devam etmesi adına Kosova Parlamentosu Meclis Başkanı Başdanışmanı Bülent Buş ve Kosova Parlamentosu Milletvekili Fikrim Damka Marmaris’e gelerek yeni yatırımlar ve destekler hakkında görüşmelere devam ettiler.

Odamızda gerçekleştirilen görüşmelerde; iki bölge arasında ki ticaretin ve turizmin daha da geliştirilmesi ve yatırım teşvikleri ile yeni ticaret kanallarının açılması yönünde gerçekleştirilen görüşmeler oldukça olumlu geçerken bir sonra ki ziyaretin ileri ki günlerde Kosova’da gerçekleştirilmesi için davet eden Kosova parlamentosu milletvekili Fikrim Damka yaptığı açıklamada; Düzenlenen ikili iş görüşmeleri etkinliği, ekonomik ilişkilerimizi canlandırmak ve ilerletmek adına önemli bir fırsat olduğunu belirterek ziyaret ve görüşmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve 21.09.2018 – 23.09.2018 tarihleri ​​arasında Prizren Business Forum 2018  Yerel ve yurt dışı ürünler tanıtımı ve Ekonomik  kalkınma için düzenlenecek olan ULUSLARARASI  İŞ ADAMLARI BULUŞMASI, KONFERANS & PRIZREN 2018  FUAR’ına Marmaris Ticaret Odası ve üyelerini davet etti.