ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVINDA İLÇE BİRİNCİLERİMİZ ODAMIZ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tuesday, 11.09.2018

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ nda (YKS) alanlarında İlçe birinciliği elde eden öğrencilerimiz, Marmaris Kaymakamımız Celalettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Müdürü Rafet Coşkunİzmir Özel Türk Koleji İTK Marmaris K.E.V. Kampüsü Müdürü Ramazan Kılıç, birincilik elde eden öğrencilerimiz, aileleri ve Odamız Yönetim Kurulu Üyelerinin katılıldığı tören ile Odamız tarafından ödüllendirildiler.

Ayrıca, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ nda (YKS) alanlarında İlçe birinciliği elde eden öğrencilerimizin ödül töreninde bu başarıda ki katkılarından dolayı Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Müdürü Rafet Coşkun'a ve İzmir Özel Türk Koleji İTK Marmaris K.E.V. Kampüsü Müdürü Ramazan Kılıç’a da teşekkür plaketi verildi.

Alanlarında ilçe birincilik elde eden öğrencilerimizi ve bu başarılarında katkısı olan değerli öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Alanlarında ilçe birinciliği elde eden öğrencilerimiz;

Cansu Elif Aktaş - İzmir Özel Türk Koleji İTK Marmaris

Bengi Ağca - İzmir Özel Türk Koleji İTK Marmaris