GAZİANTEP TİCARET ODASI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Saturday, 29.09.2018

Marmaris Ticaret Odası, 29 Eylül tarihinde Gaziantep Ticaret Odası’ndan gelen 25 kişilik heyeti ağırladı. Marmaris Ticaret Odası Yönetim ve Meclis Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Marmaris hakkında bilgiler verdi. Gaziantep-Dalaman arasında direkt uçuş seferleri yapılması için görüşmelerin gerçekleştiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Baysal, ilimize bağlı diğer oda ve birlikler ile işbirliği içinde her iki bölgenin kalkınması için çalışmalar yürütüleceğinden bahsetti. Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Gaziantep’in ticari ve sanayi değerlerinden bahsederken, gastronomi şehri olduğunu da dile getirdi. Ayrıca, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi mezunu olduğundan da bahseden Yıldırım, Marmaris’i yakından tanıdığını ve iki bölge arasında yapılacak daha fazla işbirliğini gönülden desteklediğini ifade etti.

Odamız Başkanı Mehmet Baysal, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım’a plaket hediye etti.