MTO BU YIL DA EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Monday, 01.10.2018

Marmaris Ticaret Odası her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal ve Meclis Başkanı Nurgül Karahitay, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ı makamında ziyaret ederek dağıtımını yaptığımız kırtasiye yardımının bu yıl da 830 adet çocuğumuza ulaştırıldığı konusunda bilgi verdi ve yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun dileklerini iletti.

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, çocuklara ve eğitime yapılan her türlü yardımın, ülkemiz için çok büyük geri dönüşümleri olacağına inandığını söyledi. Marmaris Ticaret Odası’nın bu anlamda örnek teşkil ettiğini ve her türlü eğitim desteği ihtiyacında ilk başvurulan adres olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.