MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI YAPILDI

Thursday, 22.11.2018

Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı 21 Kasım 2018 tarihinde, Odamız binasında yapıldı. Toplantıda Marmaris'te faaliyet gösteren firmaların sorunları ele alındı, çözüm önerileri görüşüldü. Yönetim Kurulu Başkanı'mız Mehmet Baysal, Odamız faaliyetleri ve yeni dönem stratejileri hakkında bilgiler içeren bir sunum yaptı. Meclis Başkanımız Nurgül Karahitay'ın da yer aldığı toplantıya İŞKUR Muğla Şube Müdürü Müzeyyen Yıldırım da katıldı. Yıldırım, İŞKUR Projesi olan Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Projesi (MEBGİP) hakkında üyelerimize bilgi verdi.

13 meslek komitesinin başkan ve üyelerin hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Başkan Baysal, komite üyelerine meslek odalarının faaliyetlerinin Oda gelişimi ve projeleri için önem taşıdığına dikkat çekti. Baysal konuşması sırasında, Marmaris ve bölgemiz için yapılan tüm çalışmaların meslek komiteleri dahilinde daha faydalı olacağını ekledi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı toplantı, Marmaris'te yaşanan sıkıntıların çözüme ulaşması için gerekli adımların atılabileceği önemli bir plattform oldu. Toplantı sırasında meslek komitelerinden gelen bilgiler doğrultusunda hazırlanan sunumlar yapıldı. 2. Komite Üyesi Bahattin Dedeoğlu, 3. Komite Başkanı Gamze Ünsal Kıvrak, 4. Komite Üyesi Ali Özenoğlu, 6. Komite Başkanı Kamil Çakır, 7. Komite Başkanı Atilla Aydın, 8. Komite Başkanı Ayşe Nurdan Aras, 9. Komite Başkanı Mustafa Öktem, 10. Komite Başkanı Uğur Aydemir,  12. Komite Başkanı Cumhur Ertuğrul ve 13. Komite Üyesi Özgecan Çetinkaya tarafından gerçekleşen sunumlar, hem Marmaris'te faaliyet gösteren firmaların yaşadığı sorunlara hem de firmaların iş geliştirmelerine yönelik yapılabileceklere dikkat çekti.