ISO KALİTE BELGESİ DENETİMİNİ BAŞARIYLA GEÇTİK

Monday, 02.12.2019

Odamız 2013 yılında başarılı çalışmalarının sonucu olarak aldığı ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi (KYS)devam denetimi geçirdi. Geçtiğimiz ay yapılan denetimin ardından belge süresinin uzatılmasına hak kazandı. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) deteim sorumluları tarafından yapılan Gözlem Tetkik sonucunda herhangi bir uygunsuzluk tespit edilmemesi neticesinde Odamızın belge süresi 2 sene daha uzatıldı.

Geçtiğimiz ay Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Denetçileri tarafından yapılan tetkikler sonucunda, kalite standartları prosedürlerinde yer alan aşamaların yerine getirildiği görüldü. Hizmet politikasının kurumun her aşamasında uygulandığını tespit eden TSE Denetçileri, belgenin yenilenmesine karar verdi. Tetkik sırasında yapılan incelemelerde, tüm birimlerin ve alt yapının standartlara uygun şekilde düzenlendiği ve çalışmalarda kalite yönetim sisteminin yerleşik şekilde uygulandığı görüldü.