BODER BAŞKANI'NDAN ODAMIZ'A ZİYARET

Thursday, 12.12.2019

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı, TUROFED Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda BOTAV Başkan Yardımcısı Halil Özyurt, Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, BODER Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Kavala, Itır Köylü, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan’ı ziyaret etti.

Marmaris turizm sektörüne yönelik fikir alışverişi yapılan görüşmeye ilişkin MTO Başkanı Ayhan; “Marmaris, ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından biri. Yabancı turist tarafından en çok tercih edilen lokasyonlar arasında Marmaris’in tercih edilebilirliğini artırmak için başarılı bir tanıtım çalışmasına ihtiyacımız var. Özellikle son dönemde turizm sektöründe yaşanan talihsiz gelişmeler sonrasında tanıtım konusu daha da büyük önem arzediyor. Yeni oluşturulan Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın bu anlamda çok faydalı çalışmalar yapacağını umuyorum. Turizm sektörünün başarılı bir ivme kazanmasına yardımcı olacağına inandığım Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Adayı Sayın Halil Özyurt’a başarılar dilerim. Kendisinin turizm faaliyetlerine büyük katkısı olacaktır. Bizler de Marmaris Ticaret Odası olarak Sn. Özyurt’a gereken desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.