ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YAPTIK

Monday, 02.03.2020

Odamız Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı hizmet binamızda Meclis üyelerimizin katılımıyla 28 Şubat 2020 tarihinde yapıldı. Meclis Başkanımız Nurgül Candan'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantı, Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan'ın bilgilendirme konuşmasıyla devam etti. Başkan Ayhan, Şubat ayı çalışmaları ve etkinliklerden bahsederken Mart ayı projelerini de Meclis üyelerimizle paylaştı.

Toplantıya katılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Gürbüzer, geçtiğimiz Ekim ayında Odamızın desteğiyle yapılan Amos Antik Kenti Yüzey Araştırma Çalışması hakkında Meclis üyelerimize bir sunum yaptı. Çalışma sonuçlarından bahseden Gürbüzer, bir sonraki hedeflerinden de bahsetti.