BAŞKAN OSMAN GÜRÜN'DEN ZİYARET

Friday, 17.07.2020

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 17 Temmuz 2020 tarihinde Marmaris Tİcaret Odası'nı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Meclis Başkanı Nurgül Candan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Erden, Yönetim Kurulu Üyeleri Enis Bilgiç, Görkem İnal, İbrahim Tekin, Onur Tokmak'ın ev sahipliği yaptığı ziyarete, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı da eşlik etti.

Pandemi sebebiyle oldukça büyük hasar alan Marmaris turizminin görüşüldüğü toplantıda, Başkan Ayhan önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı. Başkan Osman Gürün ise sezon sonuna doğru kurumlararası görüşmelere başlayarak iş birliği yapılması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Ayhan, turizm sektörünün bu zorlu süreçten en az hasarla çıkmaları için çeşitli kurumlar ve resmi yetkililerle görüşmeler yaptıklarını ifade etti.