FORTUNE 500 TÜRKİYE LİSTESİNE GİREN ACARLAR A.Ş.'YE TEBRİK ZİYARETİ

Monday, 24.08.2020

Odamız Yönetim Kurulu, 21 Ağustos 2020 tarihinde 43 yıldır gıda, meşrubat, tütün, alkol, akaryakıt, otomotiv ve tarım sektörlerinde faaliyet göstererek Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının distribütörlüğünü yapan Odamız Üyesi Acarlar A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Acar'a, Fortune dergisinin her yıl düzenlediği Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin listelendiği 'Fortune 500 Türkiye' sıralamasına 265. sıradan girdiği için tebrik ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan, Meclis Başkanımız Nurgül Candan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Enis Bilgiç, Görkem İnal ve Mustafa Kodaman'ın katıldığı ziyarette, 2018 yılında Türkiye'nin dev şirketleri arasından sıyrılarak listeye 315. sıradan giren Acarlar A.Ş.'nin, 2019 yılında başarısını yüzde 19 büyüme oranıyla artırarak listeye 265. sıradan girmeye hak kazanması ve bu vesileyle İlçe ekonomisi ve istihdama sağlamış olduğu katkılarından dolayı üyemize tebrik ve teşekkürlerimizi ilettik.


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün portresinin yer aldığı el yapımı tabloyu hediye ettiğimiz Fatih Acar'a ve Acarlar A.Ş.'ye başarılarının devamını diliyoruz.