ROMANYA'DAN GELEN GAZETECİ HEYETİNE MARMARİS TURİZMİNİ ANLATTIK

Monday, 24.08.2020

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, 21 Ağustos 2020 cuma günü bir dizi haber yapmak için Marmaris’e gelen Romanyalı gazetecileri ağırladı. Peninsula Tours’un davetiyle ilçemize gelen Romanya’nın önde gelen televizyon, gazete ve dergi temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Ayhan, geçtiğimiz yıl 763 bin Rumen turistin ülkemizi ziyaret ettiğine dikkat çekerek büyüyen pazardan Marmaris adına daha çok pay almak için çalışacaklarını kaydetti.

Marmaris’in pandemi döneminde rakip destinasyonlar arasında en az vaka sayısıyla öne çıktığını belirten Başkan S.Mutlu Ayhan, ilçemizde uygulanan önlemlere değindi. Güvenli turizmin adresi olarak Marmaris’i gösteren Ayhan, oteller başta olmak üzere tüm işletmelerin tedbirleri sıkı bir şekilde uyguladığını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda Marmaris Ticaret Odası olarak apiterapi çalışmalarını yerinde incelemek ve işbirliği için Bükreş’e gittiklerini kaydeden Ayhan, apiturizm turlarını Marmaris’te başlatmak için çalıştıklarını belirtti. Amos ve Phoenix antik kentlerinin turizme kazandırılması için yaptıkları çalışmalardan da bahseden Ayhan, 18-20 Eylül tarihlerinde 3.kez düzenlenecek olan Dünya Ralli Şampiyonası hakkında bilgi vererek tüm Rumen ralli severleri Marmaris’e davet etti.