MARMARİS İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Wednesday, 22.05.2019

Kıymetli Üyelerimiz, 

Marmaris Ticaret Odası Başkanlık görevine, değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz arasında 21 Mayıs 2019 tarihinde yapılan seçim sonucu layık görülmüş bulunuyorum. Yönetim Kurulu Üyelerimize bana bu görevi layık gördükleri ve inandıkları için teşekkür ediyorum.

Öncelikle bugüne kadar Marmaris Ticaret Odası’nın ilerlemesinde ve gelişmesinde kıymetli katkıları olan tüm oda başkanlarımızın bugüne kadar sürdürdüğü daha kalkınmış, daha güçlü, dışa dök, işbirlikçi ve evrensel standartları yakalamış bir Marmaris ticari hacmi yaratma hedefi, bugün de yarın da artarak devam edecektir. Göreve geldiğimiz günden bu yana Türkiye’nin en genç yönetim kurullarından birisi olarak; Marmaris ekonomisi ve ticari faaliyetlerinin sürdürülebilir bir çerçevede devam etmesi ve daha önce eski başkanlarımız tarafından başlatılan projelerin devamı için elimizden gelen çabayı gösterdiğimize inanıyorum. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiği biz gençlerin, ülkemizin kalkınmasında her zaman ve her türlü göreve, gerekli sorumluluk bilinci ile  hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Görev süremizin sonuna kadar Marmaris için çalışmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.  

S. Mutlu AYHAN

Yönetim Kurulu Başkanı