QNBFİNANSBANK İLE RAHAT PAKET PROTOKOLÜ İMZALANDI

Tuesday, 20.04.2021

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ile QNBFinansbank arasında 16 Nisan 2021 tarihinde bir protokol imzalandı. Oda üyelerinin yararlanabileceği bu protokol sayesinde, önümüzdeki dönemde Marmaris Ticaret Odası üyelerine uygun faizli kredi ve çeşitli avantajlar sağlanması hedefleniyor. 

MTO ve QNBFinansbank arasında imzalanan anlaşma için düzenlenen toplantıya, MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, QNBFinansbank Marmaris Şube Müdürü Sebla Atakan, Genel Sekreter Taşkın baykara ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ergücü katıldı. İmzalanan protokol sonucunda; Odamız üyelerine kredi notu dahilinde aylık %1.75’ten başlayan faiz oranları, %1.10 kredi kullandırım ücreti ve Rahat pakette yeni müşterilere özel %25’e varan indirimler uygulanacak. 

MTO Başkanı S. Mutlu Ayhan, söz konusu anlaşma sayesinde, yeni sezonda ihtiyacı olan Odamız üyelerimine ödeme kolaylıkları sayesinde bu anlaşmadan yararlanacağını düşündüğünü belirtti. QNBFinansbank'ın sağladığı bu hizmetten Marmarisli işletmeler adına memnuniyet duyduğunu dile getiren Ayhan, turizmde yaşanan son dönem dalgalanmalarının neticesinde bu gibi ekonomik desteklerin öneminin arttığını dile getirdi. MTO olarak bu tür ticari destek faaliyetlerine devam edileceğini belirten Ayhan, Marmarisli işverenin yeni sezona hazır girmesi için gerekli çalışmayı yapacaklarını ekledi.