ENGELLERE DESTEĞİMİZ TAM

Tuesday, 13.07.2021

Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan, Kamuda Çalışan Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (KAMU-EN-DER) Genel Başkanı Yıldıray Çınar, Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENABİRDER) Genel Başkanı Tulgay Hasar ve Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kazım Uysal’ı Odamız’da ağırladı. Engelliler için planlanan projelerini anlatan dernek başkanları, pandemi sonrasında hayata geçirmek istedikleri çalışmalarından bahsetti. Başkan Ayhan, engelliler için yapılacak her türlü çalışmaya Oda olarak destek vermekten memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Görüşmenin sonunda dernek başkanları Başkan Ayhan’a geçmiş dönemde vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.