KGK MUĞLA İCRA KOMİTESİ TOPLANDI

Tuesday, 28.12.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Muğla İcra Komitesi, Muğla’da faaliyet gösteren kadın kooperatifleri ile bir araya geldi. Toplantıya Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya da katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Muğla İcra Komitesi, 24 Aralık 2021 tarihinde düzenledikleri toplantı ile Muğla’daki kadın kooperatiflerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Odamızı temsilen Meclis Başkanı Nurgül Candan ve Meclis Üyesi Arşe Nurdan Aras'ın yer akldığı toplantıya Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya da katılım sağladı. Toplantıda, Kadın Girişimciler Kurulu Muğla Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, kurulun amacı, çalışma prensibi ve hedefleri noktasında katılımcıları bilgilendirdi. Kurul olarak bugüne kadar gerçekleştirilen çalışma ve projeler hakkında da bilgi veren Başkan Çahan, yapılabilecek işbirlikleri hakkında talep ve görüşleri aldı. Tüm kooperatif temsilcilerinin katılması noktasında önemli bir adım olan toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir