BABALAR VE KIZLARI LANSMANI YAPILDI

Tuesday, 21.06.2022

2020 yılında çalışmalarına başlanan ve Muğla’da baba mesleğini devam ettiren 63 kadın girişimci ve iş kadınını anlatan Babalar ve Kızları projesi lansmanı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı. Muğla Odaları ve Borsa’nın desteğiyle hazırlanan kitap ve tanıtım filminin davetlilere gösterildiği lansmanda, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD’ın seçilmiş ilk kadın başkanı olan Arzuhan Doğan Yalçındağ onur konuğu oldu. Lansmana ayrıca Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Odaları ve Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları, TOBB KGK Başkanı ve Opet Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, Muğla KGK üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Lansmanda Babalar ve Kızları kitabına konu olan 63 kadına kitapları Oda Başkanları ve davetliler tarafından verildi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan ve Meclis Başkanı Nurgül Candan ve Muğla KGK Üyesi Ayşe Nurdan Aras ise Marmaris’ten projeye katılan Gamze Ünsal Kıvrak, Melike Sinem Çelik, Şöhret Salman Ertan, Suna Karakaş ve Ece Baysal’a kitaplarını takdim etti.