MUĞLA ODALARI VE BORSA ORTAK TOPLANTISI FETHİYE'DE YAPILDI

Tuesday, 21.06.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan 34'üncü Muğla Odaları ve Borsası Müşterek Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıya, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Ticaret Borsası, Bodrum Ticaret Odası, Marmaris Ticaret Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, İMEAK DTO Marmaris, Bodrum, Fethiye şubeleri yönetim kurulu ve meclis başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile genel sekreterleri katıldı. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Meclis Başkanı Nurgül Candan, Meclis Başkan Yardımcısı Zekiye İpçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ece İncekara, Özgecan Çetinkaya, Mustafa Kodaman’ın katıldığı toplantıda Oda ve borsa üyelerinin ortak sorunları, ekonomide yaşanan krizin etkileri ve çözüm önerileri görüşüldü.