AMOS’TA TİYATRO GÜN YÜZÜNE ÇIKARILIYOR

Thursday, 25.08.2022

Marmaris Ticaret Odası ve Marmaris Belediyesi ana sponsorluğunda, Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın (YİKOB) desteği ile gerçekleşen Amos Antik Kenti kazı çalışmaları ve çevre düzenlemesi bu yıl Cumhurbaşkanlığı kararnameli kazı statüsünde devam ediyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Gürbüzer başkanlığında 4. yılına giren Amos Kazısı’nda bu sene kentin sembolik yapılarından biri olan amfi tiyatro ayağa kaldırılıyor.

Meclis Başkanımız Nurgül Candan, Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan ve Meclis üyelerimiz, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte kazı alanını ziyaret etti.

Tüm yıl boyu sürmesi hedeflenen Amos Antik Kenti kazı çalışmalarında ter döken tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.