MTO'NUN A KALİTE HİZMETİ TESCİLLENDİ

Wednesday, 14.09.2022

Marmaris Ticaret Odası “A Sınıfı” hizmet üreten oda olmaya devam ediyor.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sertifika Töreni, TOBB konferans salonunda gerçekleşti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen törene Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ile oda-borsa başkanları ve üst düzey çalışanları katıldı.Hisarcıklıoğlu, 365 oda ve borsadan 278'inin akredite olduğunu, 35'inin de sürecinin devam ettiğini belirtti. Akreditasyon denetim sürecini başarıyla tamamlayan 150 oda ve borsa akreditasyon sertifikalarını aldı.Türk Loydu tarafından yapılan denetimler neticesinde 2014 yılı itibariyle akredite olmaya hak kazanan Odamız, devam eden süreçte de üyelerine sunmuş olduğu 5 yıldızlı hizmet kalitesini koruyarak en yüksek derecelendirme olan “A Sınıfı Akreditasyon Sertifikasını” yenilemiş oldu. Marmaris’imize hayırlı olmasını diler, emeği geçen tüm meclis üyelerimize ve personelimize teşekkür ederiz.