SEÇİM SÜRECİ MAZBATANIN ALINMASIYLA SONA ERDİ

Thursday, 24.11.2022

Odamızın seçim süreci, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan seçim mazbatasının alınmasıyla birlikte sona erdi. 30 Ekim 2022 Pazar günü yapılan Marmaris Ticaret Odası Organ Seçimlerine tek aday olarak katılan Yönetim Kurulu Başkanı’mız S. Mutlu Ayhan güven tazeledi. Marmaris İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından kesinleştirilen Oda Organ Seçimleri neticesinde Yönetim Kurulu Başkanı seçilen S. Mutlu Ayhan mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Canan Keçeci’den teslim aldı. Mazbata teslim töreninde İlçe Seçim Kurulu Müdürü Ali İhsan Türksoy, MTO Meclis Başkanı Zekiye İpçi, Meclis Başkan Yardımcısı Batuhan Özünal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Görkem İnal, Meclis Katip Üyesi Gülce Gündü ve Genel Sekreter Taşkın Baykara yer aldı.