7'NCİSİ DÜZENLENEN MUĞLA ARICILIK VE ÇAM BALI KONGRESİ

Thursday, 24.11.2022

Muğla İli Arı Yetiştiricileri Birliği (MAYBİR) ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) işbirliğinde 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi dün Marmaris’te başladı. Odamızın da sponsorları arasında olduğu kongre 19 Kasım’a kadar devam edecek. Kongre boyunca Türkiye ve dünya arıcılığının teknik ve ekonomik sorunları, iklim değişikliği, orman yangınları gibi sektörü etkileyen konular bilim insanları ve arıcıların katılımı ile ele alınacak. Kongrenin açılış programına katılan Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan, kongrede stant açan firma ve sektör temsilcilerini Muğla Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş ve Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk ile birlikte ziyaret ederek başarılar diledi.