APİTUR'UN İLK MİSAFİRLERİ

Thursday, 24.11.2022

Marmaris’te devam etmekte olan 7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi kapsamında ilçemizde bulunan bilim insanları Odamızın Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından hibelenen “ApiRota Marmaris Projesi” dahilinde düzenlenen Apitur’un ilk misafirleri oldular. Son yıllarda tüm dünyada yükselen alternatif turizm trendlerinden olan apiturizmin Marmaris’e kazandırılmasını hedefleyen “ApiRota Marmaris” projemiz Apimondia (Dünya Arıcılar Birliği) uzmanlarından tam puan aldı. Katılımcılara tur boyunca Marmaris’te arıcılık sektörü ve Coğrafi İşaretli Marmaris Çam Balı üretim aşamaları hakkında bilgi verildi.  “ApiRota Marmaris” proje iştirakçilerimiz olan Marmaris Kaymakamlığı’na, Marmaris Belediyesi’ne ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.