YENİ DÖNEMİMİZ HAYIRLI OLSUN

Wednesday, 02.11.2022

Marmaris Ticaret Odası’nın kıymetli üyeleri,

30 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen Odamız Organ Seçimleri sonucu siz değerli üyelerimizin destekleri ile meclis ve meslek komitelerimizde görev alacak ekip arkadaşlarımla birlikte Marmaris Ticaret Odamız’ı önümüzdeki 4 yıl boyunca yönetmeye hak kazanmış bulunmaktayız.

Marmaris Ticaret Odası tarihinde kuruluş seçimi sonrası ilk kez, tek liste ve tek aday olarak seçimlere katılma onurunu yaşatan tüm kıymetli üyelerimize teşekkürü borç bilirim. Seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik eder, Odamız'a ve Marmarisimiz’e hayırlı olmasını dilerim.

Geçtiğimiz dönem Odamız organlarında görev yapmış arkadaşlarımızın tecrübesi, aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın heyecanı ile yeni görev süremiz boyunca “Dünya’nın İncisi” Marmarisimiz’e en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışacağız.

Seçim sürecimizin birlik ve beraberlik içinde geçmesini sağlayan, oy kullanan kullanmayan tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür eder, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.