36. MUĞLA ODALARI VE BORSA ORTAK TOPLANTISI

Wednesday, 09.08.2023
36. Muğla Odaları ve Borsası Ortak Toplantısı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) ev sahipliğinde gerçekleşti.

MİTSO hizmet binasında gerçekleşen toplantıya Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan, Süreyya Öneş Derici, Kadem Mete, Yakup Otgöz, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla ili Borsa ve Odaların Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile Akademik Danışman Işıl Arıkan Saltık katıldı.

Toplantıya odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Yönetim Kurulu üyesi Özgecan Çetinkaya, Meclis Başkanlık Divanı üyesi Gülce Gündü, Genel Sekreter Taşkın Baykara ve Eğitim-Proje Birimi Yrd. Simge Eren katıldı. Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda Muğla ili sektörel ve ekonomik sorunları ile oda üyelerinden gelen sorun ve talepler görüşüldü.