AMOS ANTİK KENTİ KAZI ALANINI ZİYARET ETTİK

Thursday, 05.10.2023
Amos Antik Kenti Kazı Çalışmaları 5. yılında devam ediyor. Odamız ve Marmaris Belediyesi ana sponsorluğunda, Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın (YİKOB) desteği ile yürütülen Cumhurbaşkanlığı Kararnameli Amos Antik Kenti kazı alanını Odamız Meclis Üyeleri, Meclis Başkanımız Zekiye İpci, Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak ve Marmaris Müze Müdürü Şehime Atabey ile birlikte ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Gürbüzer başkanlığında devam eden kazı çalışmalarını yerinde inceleyen heyet, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.