WTM'DE MARMARİS RÜZGARI ESTİ

Tuesday, 02.01.2024
Dünya’nın en önemli turizm fuarlarından olan World Travel Market (WTM) Londra dün 44. kez kapılarını açtı.

Dünya turizm pazarının en önemli destinasyonları ve firmalarının yer aldığı fuarda, Marmaris Ticaret Odası olarak 2024 turizm sezonu tanıtım çalışmaları kapsamında 7. kez yerimizi aldık.
Odamız ve Marmaris Belediyesi işbirliğinde oluşturduğumuz stantta fuar süresince sektörün önde gelen tur operatörü ve seyahat acentası temsilcileri ile ziyaretçilerimizi ağırlayacak, “Dünya’nın İncisi” Marmaris’imizi tanıtacağız.

8 Kasım tarihine kadar devam edecek fuar boyunca, Marmaris Ticaret Odası’nı temsilen Meclis Üyemiz Can Eroğlu, Konaklama Sektörü Komite Başkanımız Hasan Pembe, Meslek Komitesi Üyelerimiz Ali Özenoğlu ve Özgür Kızılca ile Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Ergücü’den oluşan heyet 2024 yılı turizm sezonu hazırlıkları kapsamında görüşmelerde bulunacak.