VAKIFBANK İLE DÖRT MEVSİM TURİZM KREDİSİ ANLAŞMASI

Monday, 05.02.2024

Değerli Üyemiz,

VakıfBank ile gerçekleştirilen anlaşma kapsamında Marmaris Ticaret Odası üyelerinin yararlanabileceği uygun faizli ve sezon ödemeli Dört Mevsim Turizm Kredisi kampanyası başlatılmıştır. Odamız üyelerine, 8 ay ertelemeli ve 60 aya varan vadelerde sezon ödemeli taksitli turizm kredisi ile 360 güne kadar vadeli spot kredi (dönemsel faiz ödemeli-vade sonu ödemeli) seçenekleri mevcuttur.

Krediden Turizm İşletme Belgesine sahip turistik işletmeler (otel/restoran/diğer) ve A Grubu Seyahat Acenteliği Belgesine sahip seyahat acenteleri istenilen belgeleri ibraz ederek faydalanabilecektir.

Yıllık %45’ten başlayan faiz oranları ve taksitli/spot kredi seçeneklerinden faydalanabilecek olup, kampanyanın ilave şartlarını taşıyan müşterilere faiz oranında indirim imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda krediyi kullanan oda üyelerine (mevcutta VakıfBank POS cihazı yoksa) 3 ay boyunca pos muafiyeti uygulanacaktır.

Kampanya 29.02.2024 tarihine kadar geçerlidir.

İletişim için:

VAKIFBANK UZUNYALI ŞUBESİ- Armutalan Mah. Cumhuriyet Bul. No:12/B Marmaris/MUĞLA

Büşra DEMİREL BULUT: 0537 597 69 56

Meriç GÜMÜŞ: 0538 041 53 11