4. DENİZ TURİZMİ ÇALIŞTAYI'NA KATILDIK

Tuesday, 30.04.2024
İstanbul, Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz (İMEAK) Deniz Ticaret Odası tarafından düzenlenen 4. Deniz Turizmi Çalıştayı bugün Marmaris’te yapıldı.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve ilgili Bakanlıkların bürokratlarının katıldığı çalıştay İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.
Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan katıldığı çalıştayda Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Acar Ünlü, Deniz Ticaret Odası Başkanları ve sektör temsilcileri de yer aldı.
Tüm gün süren çalıştayda denizcilik sektörünün devam eden sorunları ele alındı ve çözüm önerileri değerlendirildi.