Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel’e Hoş Geldiniz Ziyareti

Friday, 29.08.2014

Odamız Meclis Başkanı Hüseyin Süer , Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, yönetim kurulu bşk yrd. Nuran Esin, üyelerden Volkan Yaylalı ve Uğur Dündar Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel'e Hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, yönetim kurulunu tanıttıktan sonra Marmaris Ticaret Odası olarak yaptıkları çalışmalar hakkında genel bilgiler verdi.

Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ' Ticaret Odalarının çok etkin çalışmalar ve hizmetler yapan odalar olduğunu biliyorum. Artık ortak paydamız Marmaris olduğu için birlikte daha aktif çalışmalar yapmak isterim. Sizlerinde Marmaris yararına yapacağınız her çalışmada her zaman yanınızda olurum.'Dedi

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arası dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Marmaris için hep beraber elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.