Kaymakam Serdar Polat’ın Odamıza Veda Ziyareti

Friday, 29.08.2014

Kaymakam Serdar Polat Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Baysal’ın makamında gerçekleştirdiği veda ziyaretinde Meclis Başkanımız Hüseyin Süer, Yön.kur. Bşk. Yrd. Nuran Esin, Yön Kur. Üyesi Kamil Nurdan ve Volkan Yaylalı hazır bulundu.

Sayın Polat; Marmaris de olduğum süre içinde sizlerle beraber hakikaten güzel çalışmalar yaptık. Marmaris de bulunmasam da; yapabileceğim herhangi bir şey olduğu zaman kapımız açık, her zaman göreve hazırım. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Baysal; Serdar Polat’a odamızca düzenlenen etkinlik ve faaliyetlere katılarak bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Her zaman destek ve yardımcı oldunuz. Beraber uyum içinde çalıştık. Kendisine oda meclisi ve yönetim kurulu olarak Marmaris İlçesine, bizlere vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim dedi ve Kırşehir Vali Yardımcısı olarak yer alacağı yeni görevinde üstün başarılar dileyerek kendisine teşekkür plaketi sundu.