ODAMIZIN 2013 HEDEFİ AKREDİTE ODA STATÜSÜNE KAVUŞMAK

Friday, 29.08.2014

Odamız Genel Sekreteri ve iki personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde 28 Kasım-1 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen Kalite ve Akreditasyon Sistemi eğitimine katıldılar.
Eğitim süresince kalite sistemi, akreditasyon ve iç tetkik süreçlerine ilişkin bilgi verilmiştir. Muğla Ticaret Borsası, Nazilli Ticaret Borsası, Nevşehir Ticaret Borsası, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Bor Ticaret ve Sanayi Odası, Tavas Ticaret Odası'nın ilgili personelleri katılmıştır.

Akreditasyon bir ürünün ya da hizmetin, piyasanın talep ettiği şartlara, standartlara, yönetmeliklere uygunluğunu göstermek üzere o ürün veya hizmet için resmi bir otorite tarafından uluslararası kriterlere göre denetlenerek teknik ve idari yeterliliklerinin onaylanması ve belli aralıklarla denetlenmesi işlemidir. Tamamen gönüllülük esasına dayanan akreditasyonda kaliteli ürün ve hizmet ile müşteri memnuniyeti esastır.
Neden Akredite Olmak İstiyoruz?
Akreditasyon Sisteminin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.

Oda olarak amacımız bu sistemi layıkıyla Odamızda uygular hale gelerek, çalışanlarımızın memnuniyet ve kaliteli hizmet derecesini artırarak, siz üyelerimize daha verimli ve etkin hizmet sunmak ve böylece sizlerin memnuniyetinizi sağlamaktır.
Bu süreçte siz üyelerimizden gelecek değerlendirmeler bizler için esas kriterler olacaktır.
Akredite olmak isteyen üyelerimiz Odamızdan süreç hakkında bilgi alabilirler.